Rapporten beheren

Informatie over de werking van elk Kaspersky Endpoint Security-onderdeel, de gebeurtenissen die zijn gerelateerd aan gegevensencryptie, de prestaties van elke scantaak, updatetaak, integriteitscontrole en de algemene werking van het programma wordt in rapporten vastgelegd.

Rapporten worden opgeslagen in de map C:\ProgramData\Kaspersky Lab\KES.21.8\Report.

Rapporten kunnen de volgende gebruikersgegevens bevatten:

De gegevens in het rapport worden in tabelvorm gepresenteerd. Elke rij van de tabel bevat informatie over een specifieke gebeurtenis. De kenmerken van de gebeurtenis ziet u in de kolommen van de tabel. Bepaalde kolommen zijn samengestelde kolommen die geneste kolommen met extra kenmerken bevatten. Klik op de knop naast de naam van de kolom om de extra kenmerken te bekijken. Gebeurtenissen die tijdens de werking van verschillende onderdelen of de uitvoering van diverse taken zijn geregistreerd, hebben verschillende kenmerken.

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

In rapporten kunnen gebeurtenissen het volgende belang hebben:

Informatieve berichten. Referentie-gebeurtenissen die normaal gesproken geen belangrijke informatie bevatten.

Waarschuwingen. Gebeurtenissen die uw aandacht vereisen omdat ze belangrijke situaties in de werking van Kaspersky Endpoint Security weerspiegelen.

Kritieke gebeurtenissen. Gebeurtenissen van kritiek belang die problemen in de werking van Kaspersky Endpoint Security of kwetsbaarheden in de bescherming van de computer van de gebruiker aangeven.

Voor de handige verwerking van rapporten kunt u de voorstelling van gegevens op het scherm wijzigen op de volgende manieren:

U kunt indien nodig een gegenereerd rapport opslaan als een tekstbestand. U kunt ook gegroepeerde rapportgegevens over onderdelen en taken van Kaspersky Endpoint Security verwijderen.

Als Kaspersky Endpoint Security wordt uitgevoerd onder beheer van Kaspersky Security Center, kan informatie over gebeurtenissen worden doorgestuurd naar de Kaspersky Security Center Administration Server (raadpleeg de Help van Kaspersky Security Center voor meer informatie).

In deze sectie

Rapporten bekijken

Maximale opslagduur voor rapporten configureren

Maximale grootte van het rapportbestand configureren

Een rapport als een bestand opslaan

Rapporten wissen